Whatsapp

RDW-erkend

Modernste apparatuur

Ervaren monteurs

 

Onderdelen bestelwagens

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw bestelwagens? Bij C&J Bedrijfsauto Onderdelen in Hoogeveen bieden wij verschillende losse auto-onderdelen aan. Naast het feit dat wij losse onderdelen aanbieden voor uw bestelwagens, is het ook mogelijk om uw oude onderdelen of voertuig bij ons in te leveren.


Op zoek naar Onderdelen bestelwagens?

fiat

 

fiat car

Gespecialiseerd in losse onderdelen voor uw bestelwagens

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het monteren en demonteren van onderdelen van bedrijfswagens. Vaak kunnen de kosten hoog oplopen wanneer er onderdelen van uw bestelwagens vervangen moeten worden. Om deze hoge kosten te vermijden kunt u het beste losse bestelauto-onderdelen kopen voor de onderhoud van uw wagen. Op die manier gaat u weer veilig met uw wagen de weg op, tegen een veel vriendelijkere prijs. Wat wilt u nog meer? Om de beste bestelauto-onderdelen te kopen, komt u langs in onze garage of bezoekt u onze webshop.


Geef de losse onderdelen van uw bestelwagens een tweede leven

Hoeft u geen losse bestelauto-onderdelen te kopen, maar heeft u wel oude wagens staan? Kies ervoor om deze in te komen ruilen bij ons op de bestelautosloperij. Wij nemen uw oude voertuig dan in en halen alle bruikbare en gebruikte onderdelen van uw bestelwagens af. Deze worden vervolgens grondig gecontroleerd en weer opnieuw te koop aangeboden. Op deze manier vullen we ons assortiment aan, zodat nieuwe klanten vervolgens weer bestelauto-onderdelen kunnen kopen.

 

Neem contact op voor meer informatie over de losse auto-onderdelen

Heeft u uw auto kapot gereden en bent u toe aan nieuw automateriaal? Of heeft u andere mankementen met uw wagen? Neem contact met ons op voor het kopen van gebruikte bestelauto-onderdelen. C&J Bedrijfsauto Onderdelen, gevestigd in Hoogeveen, is te bereiken via het nummer 0528 – 24 01 69 of stuur een mail naar info@bedrijfsautoonderdelen.nl. Voor informatie over onze losse onderdelen stuurt u een appje naar 06 – 30 90 8000 

Kenteken *:
Merk en model *:
Naam *:
Telefoon *:
E-mail *:
Wat zoekt u?:
;
Realisatie: iBuro