Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Whatsapp

RDW-erkend

Modernste apparatuur

Ervaren monteurs

 

Camperonderdelen

Wilt u van uw camperonderdelen af? Of bent u juist op zoek naar losse camperonderdelen voor de reparatie van uw voertuig? Bij C&J Bedrijfsauto Onderdelen in Hoogeveen kunt u terecht voor het inruilen en inkopen van uw losse auto-onderdelen.


Op zoek naar Camperonderdelen?

fiat

 

fiat car

Op zoek naar losse camperonderdelen?

Wanneer u op zoek bent naar losse camperonderdelen heeft u de juiste plek gevonden. Bij ons op de zaak bieden wij verschillende mogelijkheden op het gebied van in- en verkoop van losse auto-onderdelen. Is uw camper stuk of aan vervanging toe? Aan de hand van ons ruime assortiment aan losse onderdelen hebben wij voor zowel oude als nieuwe campers vast en zeker wat u zoekt.


Ruil uw voertuig in voor bruikbare losse camperonderdelen

Sommige campers zijn dusdanig verouderd dat losse onderdelen niet voldoende zijn om de camper te laten maken. In dat geval is het mogelijk om uw camper bij ons in te ruilen. De camper zal dan vervolgens grondig gecontroleerd worden en alle bruikbare onderdelen worden er uitgehaald. Deze bruikbare camperonderdelen worden vervolgens opnieuw te koop aangeboden ter reparatie of onderhoud. Dit is ook mogelijk voor bestelauto’s op onze bestelautosloperij.

 

Kom langs op de zaak voor meer informatie

Heeft u vragen over de losse camperonderdelen? Wilt u losse camperonderdelen aanbieden voor onze verkoop? Breng hem naar C&J Bedrijfsauto Onderdelen in Hoogeveen! Wij nemen het voertuig graag van u over voor het repareren van defecte campers of andere voertuigen. Loop gerust eens binnen in ons bedrijf of stuur een appje naar 06 – 30 90 8000. Telefonisch zijn wij te bereiken via het nummer 0528 – 24 01 69 of stuur een mail naar info@bedrijfsautoonderdelen.nl.

Kenteken *:
Merk en model *:
Naam *:
Telefoon *:
E-mail *:
Wat zoekt u?:
Realisatie: iBuro