Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Whatsapp

Retourprocedure & Annuleren

Wij verzoeken u om deze retour binnen 14 dagen (na ontvangst) aan te melden via info@bedrijfsautoonderdelen.nl. Ook kunt u ons binnen deze termijn op een andere wijze op de hoogte brengen dat u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht.

Wij verzoeken u in uw bericht het volgende te vermelden:


- Naam
- Factuurnummer of bestelnummer
- Uw email adres
- Reden van retour
- Eventuele opmerkingen

Uw retouraanvraag wordt in behandeling genomen door onze klantenservice. Hier krijgt u per mail bericht van. In deze mail staan de vervolgstappen van de behandeling van uw retour.

Mocht u meer doen dan alleen het beoordelen en dat er daardoor schade aan het product ontstaat u aansprakelijk wordt gesteld aan waarde vermindering van het aangeschafte product.

Terug betaling wordt middels hetzelfde betaalmiddel worden terug betaald.

Retour adres:

C&J bedrijfsauto’s & Onderdelen
Marconistraat 20
7903 AG Hoogeveen

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het 80% van het aanschafbedrag van het onderdeel gecrediteerd. Zonder verzendkosten. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze herroeping mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk het verschuldigde orderbedrag retour terugstorten.

Realisatie: iBuro